•  
  •  
  •  

DAGS FÖR EN NY UTMANING?

Välkommen till Lekmer –
Nordens ledande nätbutik
för barnfamiljen

Dags för en ny utmaning?

Vill du vara en del av Lekmers framgång? Vi söker individer som stimuleras av en miljö där de uppmuntras att ta egna initiativ och får ta mycket eget ansvar, någon som har passion för e-handel och affärer.

Vi är alltid på jakt efter talanger redo att ta oss till nya höjder! Trivs du när tempot är högt och älskar att leverera ”outstanding” resultat? Då ska du kika vidare på våra jobbmöjligheter – välkommen med din ansökan.

Se alla lediga jobb

Hittar du inte det du söker?

Skicka in en spontanansökan eller signa upp för Job Alerts – då får du ett mail när ett ledigt jobb dyker upp som passar just dig.

SpontanansökanPrenumerera på jobb

Om oss

Lekmer.se startades 2006 av vännerna Patric Palmefjord, Niklas Jarl och Johan Englund. År 2010 såldes större delen av Lekmer till Qliro Group (tidigare CDON Group och MTG Internet Retailing), men våra grundare jobbar fortfarande kvar hos oss. Vi finns inte bara i Sverige utan också i Norge, Danmark och Finland och 2014 slog vi upp dörrarna till vår första Lekmer-butik i Barkarby, Stockholm. Verksamheten växer hela tiden och vårt sortiment utökas ständigt med nya leksaker, barn- och babyartiklar, barnkläder och barnrumsinredning.

På vårt huvudkontor i Stockholm finns bland annat avdelningarna Marketing, IT, Finance, Customer Service och Purchase & Sales, där vårt private label-team ingår. För oss gäller det att alltid vara på tå, leverera i tid, aldrig vara nöjda och hela tiden sträva efter att bli bättre – på sortiment, service, kundnöjdhet, upplevelse och pris. Hos oss finns ett entreprenöriellt driv i kombination med stor kunskap om e-handel samt en arbetsglöd och en ödmjuk och prestigelös inställning vilket har gjort oss till Nordens ledande barn- och babybutik på nätet.

Lär känna oss

"Det är alltid något nytt på gång vilket gör att man aldrig blir uttråkad"

Mengxi, Financial assistent

Möt Mengxi från Lekmer

"På Lekmer är det självklart att ta tillvara på kompetensen inhouse"

Rasmus, Key Account Manager

Möt Rasmus från Lekmer

Awards

Lekmer har av svenska folket utsetts till Årets nätbutik 2015 och 2014 i kategorin Leksaker, Barn och Baby genom Prisjakt. Lekmer utsågs även till Sverige bästa barnbutik på nätet 2012 och prisades Årets e-handlare 2010. Av våra norska kunder utsågs vi genom Prisjakt till Årets nätbutik och fick pris för Bästa kundservice 2014. Vi har även tilldelats pris för årets Disney Retailer.

Beste Kundeservice Arets Butikk 2014 Leksaker, Barn Och Baby 2014 Leksaker, Barn Och Baby 2015 Disney Retail Awards Nordic
Back to Top